Ще направя фондация, която да се занимава с това да

...
Ще направя фондация, която да се занимава с това да
Коментари Харесай

Бобокови обявиха, че са атакувани от триумвират с върховенството на Борисов, правят фондация за защита на арестанти и затворници

" Ще направя фондация, която да се занимава с това да пази правата на арестантите и пандизчиите. Третират ги като сган и Минситерството на правораздаването дава едни информации на Европейския съюз, които са една цялостна неистина и тук са надали не европейските условия ", съобщи Атанас Бобоков за бТВ.
" След 6 месеца в ареста мога да кажа, че изискванията са ужасяващи, няма светлина, няма опция за придвижване. Бях в килия със специфичен режим, една нелепост, която евентуално специализаната прокуратура е " предложила ", с цел да се усещам " по-добре " и по-сигурен ", добави още предприемачът, откакто излезе от ареста  И добави, че макар проблемите си със ставата, го е прегледал ортопед 1 път единствено за 40 дни. " Човекът ми направи рентгенова фотография и сподели " ти би трябвало да ме лекуваш на открито ", добави той. 
Двамата братя отхвърлиха обвиняванията против тях. Пламен Бобоков съобщи, че е изпращал известието си до президента от различен телефон, който прокуратурата няма, т.е., добави, " излиза, че те са подслушвали президента ". Той добави, че министър председателят Борисов е излъгал, потвърждавайки, че еврото, което бе показано в негов долап в дома му в Банкя след изтеклите фотоси в мрежата, не са негови. " Предполагам, че са негови. Начинът, по който се пази, издава индивидът ", сподели Бобоков, без да уточни други доказателства. Според него има " триумвират, който ръководи страната " и това са " Борисов, Гешев и Пеевски ", като последният желал да отнеме бизнеса на братята, до момента в който първият водел цялата конспирация против тях. 
" Борисов е доста нерешителен човек, боязън го е, че може да му се върне, това което е предизвикал на доста хора ", сподели още Пламен Бобоков. 
 
Всичко по случая с Пламен и Атанас Бобокови следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР