Ще изразя непопулярно мнение. Съжалявам, ако нарушавам комфорта на лесната

...
Ще изразя непопулярно мнение. Съжалявам, ако нарушавам комфорта на лесната
Коментари Харесай

Радан Кънев: Всички станахме специалисти по пътища

" Ще изразя непопулярно мнение. Съжалявам, в случай че нарушавам комфорта на лесната позиция, само че истината е по-важна.
“Пътят е виновен” е най-малкото незадоволително аргументирано обвиняване. Нещо повече - носи всички белези на интензивно мероприятие:
- Институт (поне за мен изцяло анонимен) без ясна експертиза афишира настилката за негодна;
- Анонимни водачи изясняват на медиите по какъв начин асфалтът е прекомерно равен?!
- Всички внезапно ставаме специалисти по мантинели;
- Администрацията била желала 10 пъти ремонт (засега наподобява - нито на този сектор, нито поради “гладък” асфалт и слаби мантинели, а напълно други оплаквания);
- Прокуратурата, както нормално, работи в синхрон с медиите на властта.
Трагедията е голяма, жертвите, потърпевшите и околните им би трябвало да получат и състрадание, и правдивост. И точно това изключва лековатото размахване на лесни версии. "
Това написа в обява в обществената мрежа някогашният ръководител на ДСБ Радан Кънев.
" И да, факт е, че пътното строителство (и напълно не само) у нас е изцяло проядено от корупция, некачествено и рисково. Положението е толкоз гранясало, че не трябва да изключваме нещастието да се употребява за вътрешна кавга сред играчите в сектора. И не трябва да позволяваме ние персонално да бъдем намесени.
Дано Бог елементарни на жертвите, помогне на фамилиите им и ранените. А законът да накаже отговорните. Именно законът, а не публичното мнение.
Общественото мнение... Дано то не е прекомерно закърняло, и успее да оцени последствията от корупцията без посредничеството на медиите на корумпираните ", добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР