Ще използва регистрацията на три маргинални партийкиНовоизлюпената партия на бившия

...
Ще използва регистрацията на три маргинални партийкиНовоизлюпената партия на бившия
Коментари Харесай

С тези ли скандални лица ще ни „спасява“ Стефан Янев?

Ще употребява регистрацията на три маргинални партийки

Новоизлюпената партия на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев си откри много скандални сътрудници за идните избори.

Тъй като хората му не дочакаха вписването на съда, ще употребяват регистрацията на три маргинални партийки.

Със сигурност ще останете сюрпризирани като научите кои са ортаците на следващия избавител с проруска ориентировка и зелени чорапи.

Оказва се, че компания на генералските хора ще вършат „ Партия на зелените “, „ Земеделски национален съюз “ и „ Свобода “.

Най-скандалното в тази ситуация обаче е, че измежду съдружните сътрудници на Стефан Янев са близки до бегълците от закона Братя Галева, както и съратници на Коце Маца.

„ Партията на зелените “ е създание от 2001 година, а неин пръв ръководител е скандалният футболен началник Христо Порточанов, който не се задържа дълго на поста и бе изритан след поредност от кавги.

В медиите като ръководител на партията се показва предприемачът Христо Дунчев, само че съгласно осведомени действително неин ръководител е юристът на Братя Галеви – Йонко Гергов.

Първото бойно кръщене на групировката е през 2003 година като в Петрич тя е в коалиция със „ За нашия Петрич “, чийто представител е наркобосът и контрабандист Константин Хаджииванов, по-известен като Коце Маца. С гласовете на циганската махала той бива определен за консултант и даже за малко е началник на Общинския съвет. В партията изплуват и още скандални имена като тези на Димитър Бухларски и Мирчо Циганина, чиито компании са разследвани за източване на държавния запас.

Другият съдружен сътрудник на Стефан Янев е маргиналната партийка „ Свобода “, която е създание на починалия Павел Чернев.

Начело на третия сътрудник „ Земеделски национален съюз “ пък стои Румен Йончев, който е цялостно въплъщение на термина „ политически бродяга “. След всички партии, през които мина, най-после той се залепи за Мая Манолова и даже стана народен представител.

Предвид всичко това мнозина си задават въпроса с тези ли хора Стефан Янев има намерение да ни „ избавя “.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР