Ще говоря отново с Цветан Цветанов, за да му обясня

...
Ще говоря отново с Цветан Цветанов, за да му обясня
Коментари Харесай

Борисов: Цветанов действа като „Пунта Мара“ с парламента

Ще приказвам още веднъж с Цветан Цветанов, с цел да му обясня обстановката, в която се сложи с контракта за нещатен помощник на парламентарната група на ГЕРБ. Това разкри министър председателят Бойко Борисов пред български публицисти в Брюксел.

Не може той да подава оставка като ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, да напуща председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а единствено няколко дни да се връща. Това като че ли демонстрира, че е било едно „ Пунта Мара “, съобщи министър председателят.

Той се закани незабавно, откакто се върне в България, да беседва с Цветан Цветанов.

Цветанов ми се кълнеше, че е почтен и до момента към момента не може да осъзнае обстановката, уточни Бойко Борисов.

Припомняме, че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в Народното събрание. Цветанов е записан като помощник на парламентарната група, която до неотдавна ръководеше.

Проверка в регистъра на Народното събрание демонстрира, че Цветанов е притеглен като съветник на групата в област "заместник-председател на Политическа партия ГЕРБ ". Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният консултант на премиера Борисов - Севдалина Арнаудова, както и регионалният координатор на партията в София Цветомир Паунов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР