Ще действате импулсивно, припряно и дори безразсъдно. По-добре е да

...
Ще действате импулсивно, припряно и дори безразсъдно. По-добре е да
Коментари Харесай

Днес е новолуние в Овен

Ще действате импулсивно, прибързано и даже неразумно. По-добре е да отложите нещата, които изискват акуратност и внимателност, тъй като в случай че не вземете поради някаква дреболия, това сигурно ще докара до отрицателни последствия.

Важните договаряния или сключването на контракти могат да бъдат осуетени безусловно заради нелепости. Има доста огромна възможност от разнообразни типове борба, която може да приключи с случай. Пазете се от огън и остри предмети.
Новолунието се характеризира с въздействието на специфичен енергиен подтик върху всички живи същества. Това е и точният миг да се отървете от неприятните си привички.
Влияние на деня от седмицатаДенят от седмицата е петък. Той е под егидата на Венера – мистериозна, загадъчна и ярка планета. Отдавна се счита за ден на дамата. На този ден девойките и дамите би трябвало да си почиват, а не да се натоварват с каквито и да било каузи.  Тъй като Венера покровителства грацията и хубостта, създавайки чувство за мир у индивида, в петък е най-добре да се отървете от всичко излишно. И никога не се опитвайте да свършите цялата работа до края на работния ден.

Ивелина Рускова, астролог0888 899 057
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР