Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои

...
Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои
Коментари Харесай

Путин призова за военен преврат в Украйна

Ще бъде по-лесно да преговаряме, в случай че вземете властта в свои ръце - това съобщи съветският президент Владимир Путин в послание към украинските бойци

По думите му съветските въоръжени сили сега водят сражения най-вече с националистически милиции "които, както знаем, са директно виновни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните жители на националните републики ", съобщи

Според "обективни данни ", представени от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните елементи на огромни градове като Киев и Харков. "Те възнамеряват да предизвикат ответен огън от съветски ударни системи по жилищни региони. Те работят, тъкмо както вършат терористите по света. Те се крият зад хората с вярата, че по-късно ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре прочут факт е, че всичко това се случва по съвет на задгранични съветници, най-много американски ", съобщи Путин.

Той прикани в прав текст: "Вземете властта в свои ръце, наподобява, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, в сравнение с с тази тайфа наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за пленник целия украински народ ".

Путин даде "най-високата си оценка за дейностите на съветските бойци и офицери ", като акцентира, че работят "смело и професионално ".

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР