Ще бъдат изградени и контролно-пропускателни пунктове. Заради концерта се въвежда

...
Ще бъдат изградени и контролно-пропускателни пунктове. Заради концерта се въвежда
Коментари Харесай

Внимание: Забрани За Празненството За Нова Година В Центъра На София!

Ще бъдат построени и контролно-пропускателни пунктове. Заради концерта се вкарва специфична организация на придвижването.

Засилено наличие на униформени чиновници на реда пък ще има за Новата година в центъра на Стара Загора. Към дежурните дежурства ще бъдат добавени в допълнение служители на реда, които да оказват подпомагане при обезвреждане на възможни подпийнали поданици и посетители на града и недопускане на кавги. Засилено наличие ще има и в огромните градски квартали, създаден е повсеместен проект за деяние при сходни събития, служители на реда ще обхождат местата, за които от опит се знае, че са невралгични. От ОД на Министерство на вътрешните работи разпространиха и препоръки за предотвратяване от домови крадци, в които припомнят на пътуващите да не споделят желанията си в обществените мрежи.

Във Велико Търново в новогодишната нощ също ще има засилено полицейско наличие в централната част на града. Към чиновниците на Министерство на вътрешните работи за защитата на реда се причисляват и екипи на частните охранителни компании, които ще наблюдават за недопускане на хора с огнестрелно или хладно оръжие в региона на тържественото посрещане на новата година в центъра на града. Ще се следи също и за пияни и под въздействието на наркотични субстанции.

В Добрич се чака по-засилен трафик за Нова година от границата с Румъния в посока курортния комплекс Албена, защото има информация, че в два от най-луксозните хотели всички места са резервирани. За това в тези сектори ще има засилено полицейско наличие, както и по главните пътни артерии във и отвън обитаемоте места, заяви шефът на Пътна полиция в Добрич Жулиян Минев. Масовите прояви в новогодишната нощ в Шумен са едва посещавани и не се плануват специфични ограничения за защита отвън общоприетите за сходен вид мероприятия, сподели инспекция на " Монитор ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР