Щастливият татко Джеймс Мидълтън показа първи снимки на новороденото си

...
Щастливият татко Джеймс Мидълтън показа първи снимки на новороденото си
Коментари Харесай

Джеймс Мидълтън показа първи снимки на бебето си и разкри уникалното му име


Щастливият баща Джеймс Мидълтън сподели първи фотоси на новороденото си дете, а с тях разкри пола на бебето, както и неповторимото му име.

Братът на Кейт Мидълтън и брачната половинка му Ализе посрещнаха първото си дете по-рано този месец, а в този момент взеха решение да го разгласят публично в обществените мрежи.

Новината, че бебето се е родила, се популяризира, откакто двамата бяха видяни да се разхождат, бутайки бебешка количка в Нотинг Хил.

От фотосите, споделени от Джеймс, излиза наяве, че бебето е момченце и носи забавното име Иниго. 
                             

Ето какво написа Джеймс под фотосите:

" Той е в живота ни единствено от няколко седмици и това бяха най-вълшебните и специфични седмици, които прекарахме в опознаване на нашето момченце. Мислех си, че съм доста добре квалифициран... само че не бях подготвен за страстите, които изпитах, виждайки Иниго за първи път. Както и за още по-голямата обич, която изпитах към скъпата ми Ализе, когато станахме трима.

Свикваме с новия ни метод на живот, описваме му за кучето ни Ела, което ни се желае да беше към момента тук с нас. Останалите кучета се държат ужасно и приветстваха дребното си братче в глутницата. "

Джеймс и Ализе разкриха, че чакат първото си дете в края на тази година.

По-малкият брат на принцесата на Уелс разгласи щастливата вест с обява в Instagram, включваща домашните му любимци.
                             

Бебето е седмо внуче за Каръл и Майкъл Мидълтън. Те са горди баба и дядо на трите деца на Кейт и Уилям, както и на трите деца на Пипа и брачният партньор ѝ Джеймс.

Джеймс и френската финанстистка Ализе се ожениха на 11 септември 2012 на гала във Франция.
 Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР