Магаренце от района на пловдивското село Белозем получи втори шанс

...
Магаренце от района на пловдивското село Белозем получи втори шанс
Коментари Харесай

Добри хора спасиха магаренце от злочеста съдба

Магаренце от региона на пловдивското село Белозем получи втори късмет за живот. Животното е било пуснато за продажба от притежателя си. В обявата е написано, че магарето е добродушно, впрягано е, а възрастта му не е ясна. Става ясно, че искащи за животинчето е имало – за кръвопролитие.

Добра жена е попаднала на офертата в мрежата и взема решение да го откупи, с цел да не се трансформира в нечие ядене. Тя се е спазарила за цена от 1000 лв., след което ще бъде осиновено в село край Търново. За голямо благополучие доста хора се включват със средства за самодейността. Млад мъж от Пловдив подарява цялата сума за клетото магаре.

„ Историята с магаренцето продължава и се надявам да води да благополучен край.

Разговарях с индивида, който го продава - желали са го всякакви купувачи за кръвопролитие, само че тъй като той вдигнал цената на 1100 лева и не изискал да я смъкна за тези купувачи, те се отказвали. Магаренцето е било служащ - впрягано съвсем всекидневно да работи - на 14 години е и доста добродушно. Намира се до пловдивското село Белозем. Това магаренце има късмет да не бъде умъртвено за месо, в случай че в този момент съумея да събера средства и да го изплатя. От през днешния ден имам спогодба притежателя да го продаде на мен!

След това ще бъде осиновено в убежището за животни " Приятели на четири крайници " в село Хотница, до Велико Търново. И в този момент стартирам да групирам средства.

- Цената на магаренцето е 1000 лева - притежателя се съгласи да я смъкна от 1100 лева

- Транспорта до там и назад в профилиран фургон ще е 600 лева

- Трябва да събера общо 1600 лева



П.П. В този пост ще подновявам и имената на донорите и по кое време са се събрали задоволително средства

Огромни благодарности на Nikolay Varshilov, който изпрати цялата сума за магаренцето! Остава да събера за превоз и още тази седмица магаренцето може да е в новия си дом.

Обновена информация:

21:35ч - всички нужни пари за магаренцето са събрани!! Много благодаря на всеки, дарил средства, “ написа Mariana Flores.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР