Щастливата развръзка със Сашко се крие в заболяването му, заяви

...
Щастливата развръзка със Сашко се крие в заболяването му, заяви
Коментари Харесай

Психолог: Сашко се е крил от търсещите го! Оставяли са кроасани и са намирали празни опаковки

Щастливата развръзка със Сашко се крие в болестта му, съобщи пред  Българска национална телевизия Неделчо Стойчев, някогашен шеф на Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи. Хиперактивността му е дала опция да се движи непрестанно и по този начин е компенсирал опция за по-сериозно измръзване. 
Прочетете още
" Господ е бил с него, тъй като в интервала, в който управляващи и доброволци го търсиха нямаше съществено захлаждане. Хората, които са го тъсили са имали едно мислено, че може да е наоколо в региона на издирването и са разхвърляли опаковани кроасани в него. После са намирали опаковките празни, което евентуално е тъй като Сашко ги е консумирал ", разясни Стойчев. 

Сашко евентуално се е крил от хората, които са го търсили, отбягвал е човешки контакти, което е особено за аутистите, съобщи специалистът Неделчо Стойчев. Според него няма данни да е държан в плен, белезите по тялото му издават битка с естествени стихии, а не от човешка експанзия.

Обикновено в такива случаи се проверяват околните на детето, провокирали с някакви свои дейности изгубването му.

" Чувството за виновност, което изпитват постоянно се отразяват върху проучване с детектор на лъжата ", съобщи психологът. Бащата на Сашко обаче мина този тест без проблем, добави Стойчев. Според него казусът въобще не е престъпен, а е случай.

Бащата е изпуснал момчето, не си е дал сметка, че нещо такова може да му се случи, сподели Стойчев. А с изключение на всичко друго, в случай че Сашко е бил похитен за откуп, подобен не е бил пожелан в 9-те дни неявяване на детето.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР