Щастлив татко е ТВ продуцентът Андрей Арнаудов. Той отмаря на

...
Щастлив татко е ТВ продуцентът Андрей Арнаудов. Той отмаря на
Коментари Харесай

Момченцето на Андрей Арнаудов му одра кожата СНИМКИ

Щастлив баща е ТВ продуцентът Андрей Арнаудов. Той отмаря на родното Черноморие в компанията на Емануела Толева и на сина си. Кадрите, които показа в мрежата, несъмнено впечатлиха аудиторията. Освен с красива жена, Андрей Арнаудов може да се похвали и с умалено свое копие в лицето на тригодишния си наследник. Малкият към този момент е съвсем огромен мъж и както наподобява, доста наподобява на баща си. И несъмнено е щастливо детенце, което може да се похвали с щастливо детство.

Тримата почиват на морския бряг. По всичко проличава, че водещият е избрал да съчетае ваканцията и с опцията да движи работните си задължения от България. Така, до момента в който събира загар на плажа, той може постоянно да е в час какво се случва и в работата. И в случай че се наложи, да се прибира на прибежки в София. Не единствено хлапето събира погледите. Внимание заслужава и младата жена на Арнаудов. Емануела Толева е някогашна спортистка и модел и това несъмнено ѝ проличава. Понастоящем хубавицата се изявява като ефирен редактор.



Наследникът им носи обичайното българско име Васил. Момченцето към този момент е на три години и както демонстрират и фрагментите, прави чудесна компания на майка си и татко си. И в случай че се има вяра на фотосите, несъмнено се е метнало на татко си. В края на юни пък родителите му още веднъж имаха опция да отскочат до морския бряг, разяснява още tialoto.bg. Тогава двамата пореха вълните с яхта и също побързаха да се похвалят пред необятната публика.



За момента фамилията се любува на лятото и чудесното време за плаж в България. Дали считат да отскочат някъде в чужбина, към този момент не се знае. Но по този начин или другояче най-вероятно ще разберем с топли-топли снимки в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР