Щастието и удовлетворението, които ни носи вкусната храна, са безспорно

...
Щастието и удовлетворението, които ни носи вкусната храна, са безспорно
Коментари Харесай

Вкусна риба, пица и суши в новия обект на Kaufland Манастирски ливади

Щастието и удовлетворението, които ни носи вкусната храна, са несъмнено едни от най-силните и универсални страсти, които можем да изпитаме. Всяко парче пица, кръгче суши или хапка хрупкава риба са като магична пътека към свят, изпълнен с вкусове и чувства.

Храната има удивителната дарба да свързва хората. Удоволствието от споделената храна става мотив за смях, диалози и незабравими моменти на благополучие, изключително, когато сме в компанията на двама бизнесмени, които със своята воля и предпочитание съумяват да отговорят и на най-претенциозните усети на потребителите. Те освен основават храна, основават щастливи и вкусни моменти.

Под шапката на най-големия ритейлър на територията на България, Kaufland в своя новооткрит софтуерен One stop shopping в кв. Манастирски ливади, ще имате опция да се насладите на същинско и изцяло преживяване. Защото от време на време извършването на покупки може да бъде прелестно и разнообразно занятие. Защото, когато имаш богат избор от подбор, включващ над 20 000 продукта, имаш потребност в действителност да си направиш авансово лист за огромното извършване на покупки. Изкушенията не стопират единствено до хладилните витрини, до стелажите с пресни плодове, ядки, пекарна или до всички над 5000 български продукта, обособени в специфична зона „ Фермерски пазар “ с артикули от 26 фамилни ферми и дребни мандри.

Истински оценихме усета на розата, чийто благоухание постоянно ни припомня за обичан човек в започващата компания за премиум артикули, основани на българското розово масло - Rosеy’s Mark . Марката за пръв път ще предложи на клиентите на веригата своите 11 кулинарни и красиви изкушения, подобаващи за дарове без мотив, а просто ей по този начин – за наслада. Сред продуктите са първокачествен шоколад, розова вода за готвене, сладка и чай.



С приповдигнато въодушевление и като същински откриватели на усети и прекарвания се срещнахме с Илиян Илиев , който още в ученическите си години открива най-голяма си пристрастеност – рибата и морска храна. Създава своя бранд Рибко “Fish and Chips “ в далечната 2008 година с вярата да трансформира потребителите в същински ценители на рибата. И на Черноморието съумява да се наложи като заведение с идея вид   “to go ”.



На фотографията: Илиян Илиев, създател и шеф на Рибко “Fish and Chips “

 

Fish and Chips са познати на всички фенове на морската храна в Созопол, а нееднократно и столичани са се докосвали до вкусните им оферти по време на разнообразни събития. Технологията и методът, по който се подготвя рибата, са новаторски и изобретателни, доближават до височините на гурме света. При подготовката на рибните изкушения се употребяват разнородни панировки от разнообразни краища по света.

Сигурна съм, че зад всяко нещо, което вършим, е нужна обич и когато по време на диалога от любознание попитах Илиян, от кое място идва тази обич към рибата, той беше безапелационен:

" Конкретна обич към рибата няма, само че любовта е водеща в метода, по който си вършим работата! "

Първия Fish and Chips във веригата към този момент е в Kaufland Манастирски ливади. Където в модерната и уютна конюнктура на заведението добавяме още благополучие към цялото преживяване. 

В напълно новия градски квартал е цялостно с най-вече млади, дейни хора, с динамичен метод на живот. Хора, търсещи оптимално качествена и здравословна храна, които нямат задоволително време, с цел да я подготвят сами. Те обаче към този момент имат спокойствието, че някой различен може да го направи вместо тях с тази обич, за която споделих.

" Избрахме Kaufland като сътрудник, тъй като е една от най-надеждните вериги в България, с непрекъснат човекопоток и очакване да има съществено натоварване на техния магазин и надлежно клиенти при нас. "

Споделя Илиян Илиев, който следи, че българският консуматор в последните години от ден на ден усилва потреблението на риба и я включва в менюто. Той счита, че изоставаме от водещите страни на този вид артикул да се употребява толкоз постоянно. Смята, че тук, в Kaufland, това ще се развие и има вяра, че е на верния път.

" Искаме да се развиваме стабилно, не сме огромен екип, само че се развиваме мъдро и умерено, като това партньорство с Kaufland го потвърждава. "

Новите партньорства, които намират място в Kaufland-Манастирски ливади, с изключение на Fish and Chips, са Grano Pizza Neapoletana . Както и един от одобрените партньорства, обекта  Obento Sushi .

За италианската кухня не постоянно се намират верните думи да се опише детонацията от задоволство, която намираме в храната. И сме щастливи, че след като сме минали през целия плануван пазар за деня в Kaufland, може да се отбием за вкусна пица за една непланирана сантиментална вечер у дома. Може би си спомняте първата пица, която ядохте с другари след сполучливо приключен изпит, в този момент ще имате опция да изпитате щасливите моменти още веднъж с мотив или не.

Grano Pizza Napoletana  се свързва само с предлагането на неаполитанска пица, само че в Kaufland вече се предлага и висококачествена паста.

" Хората, които си поръчват нашата пица, са от всевъзможни възрасти и най-често са така наречен „ pizza lovers “, хора, които обичат пица и  правят оценка качествените италиански артикули, които използваме. "

Споделя Мая Мирчева, създател и общоприет управител на компанията.



На фотографията: Мая Мирчева, съосновател и общоприет управител на Grano Pizza Neapoletana,  и Елица Мирчева, съосновател и шеф на Grano Pizza Neapoletana

 

Дълго време търсят ниша, която не е развита на пазара, и с изненада откриват, че в София не се предлага обичайната неаполитанска пица. Първоначално имат своите подозрения по какъв начин характерният тип тесто, което се употребява за изработката на класическата неаполитанска пица, ще се схване от българският консуматор. В първия им обект първите редовни клиенти са предимно италианци и доста скоро по-късно - българите. Оказа се, че неаполитанската пица е тъкмо по усета на българските клиенти и това ги подтиква да отварят нови обекти на територията на столицата.

" Най-търсените в Grano Pizza Napoletana са: пици Маргарита, Пеперони, Котто. Както и нашата запазена марка „ сос за коричка. "

15-ят хипермаркет Kaufland Манастирски ливади е построен върху повърхност от близо 10 000 кв.м. и е осъществен по този начин, че да комбинира функционалност и резистентност на пространството и материалите. Сградата е решена отвесно на 3 равнища, две от които са отделени за етажен паркинг с 200 паркоместа. Това решение икономисва хоризонтално застрояване и освобождава 40% повече зелени площи в границите на терена.

И към този момент умерено и щастливо можем да кажем – в Кауфланд имаш всичко. И както споделя Иван Чернев – изпълнителен шеф на Кауфланд:

" Който визия да бъде добър, не става по-добър! "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР