Щабът на украинската Операция на обединените сили разказа за странно

...
Щабът на украинската Операция на обединените сили разказа за странно
Коментари Харесай

Украински граничари: Тайнствен зелен лъч от Русия пронизва наши кораби

Щабът на украинската Операция на обединените сили описа за необичайно събитие, което са следили украински военни в Азовско море.

По думите им, две нощи поред с идентична честота корабите им са били осветявани от зелен лъч, който идвал от кораб на бреговата защита на Русия.

"В момента, в който стане мрачно, транспортен съд на бреговата защита на Русия, който се държи на несъмнено разстояние, стартира да осветява катерите на Морската защита на граничната работа на Украйна с лъч в зелен цвят ", се споделя в формалното известие във Facebook.

Според военните става въпрос за поредна провокация, на която, по тяхно мнение, би трябвало да реагират интернационалните организации. В известието се споделя,
че към този момент не е открито дали въпросният зелен лъч не оказва влияние върху здравето на екипажа или на техническите средства.
"Все отново са взети съответните ограничения за отбрана живота и здравето на личния състав ", настояват украинските военни.

И в случай че интернационалните организации към този момент мълчат, то потребителите в обществените мрежи към този момент реагираха на "провокацията ". Те поучават украинските гранични служби да се защитят при идната си среща с тайния лъч с шапка от фолио.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР