Шпионският скандал е многофункционално активно мероприятие на властта и на

...
Шпионският скандал е многофункционално активно мероприятие на властта и на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Шпионският скандал е многофункционално активно мероприятие за манипулиране на общественото мнение

Шпионският скандал е многофункционално интензивно мероприятие на властта и на ръководещата олигархия директно за манипулиране на публичното мнение преди два доста значими избора – за локална власт и за основен прокурор. Това сподели съпредседателят на обединяване ''Демократична България'' ген. Атанас Атанасов в ефира на БТВ.

Думите му са по отношение на следствието за шпионаж в интерес на непозната страна, по което беше упрекнат ръководителят на придвижване „ Русофили” Николай Малинов.

„ Аз не знам какво има в досиетата на това дело. Избирателното изпускане в общественото пространство на избрани материали от едно дело може да сътвори неверно усещане. Въпросният Малинов седнал да си написа докладна бележка – може да си написа каквото желае, къде са действителните обстоятелства?”, сюрпризиран бе ген. Атанасов.

Той попита, къде са съветските дипломати в целия сюжет и акцентира, че дипломатическият корпус на РФ у нас е колкото задачите на Англия, Франция и Германия взети дружно и „ голяма част от хората са офицери на съветското военно и цивилно разузнаване ". „ Без дейности на съветските офицери на дипломатическо прикритие не може да има разузнаване и шпионска дейност”, безапелационен беше ръководителят на ДСБ.

„ Абсолютна небивалица е това – предизборно, тъй като ГЕРБ отдясно доста мощно губи поддръжка и се рони. С този ход се пробват да задържат евроатлатическите си последователи да не изтичат. Не се поддавайте на тези обикновени операции, деликатно следете процесите – огромният проблем през днешния ден на България е тежката корупция, която се управлява от ръководещата олигархия, която се пробва да задържи статуквото”, сподели още ген. Атанас Атанасов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР