Шоуменът Слави Трифонов, който преди месец организира кастинг за политици,

...
Шоуменът Слави Трифонов, който преди месец организира кастинг за политици,
Коментари Харесай

Слави Трифонов започва конкретни стъпки за промяна на статуквото

Шоуменът Слави Трифонов, който преди месец провежда кастинг за политици, ще създава дружно с тях " съответни, практични и действителни стъпки " за промяна на настоящето статукво. Това се разбра от негово писмо до медиите, изпратено в петък.

" Уважаеми сънародници, защото мразя общите приказки, а почитам конкретиката, ще проведа срещи с всички определени българи от последното събеседване и ще стартираме да създаваме съответни, практични и действителни стъпки във връзка с промяната на настоящето статукво и превръщането на България в съвременна страна ", написа Трифонов.

" Освен всичко това, защото получаваме още доста оферти от българи в България и по света, които желаят да се включат, ние ще проведем още събеседвания, с цел да осъществим абсолютно своите цели, тъй че всички българи, които желаят да се включат и имат нужния потенциал и качества са добре пристигнали ", продължава той.През октомври м.г. Слави Трифонов разгласи кастинг за политици - образовани, качествени и морални българи, които желаят да вземат участие в действителна смяна на политическото статукво и метода, по който избираме и направляваме политиците в България. Месец по-късно той се похвали, че над 2000 души са декларирали предпочитание за присъединяване. В началното на февруари той провежда събеседване с претендентите, които се излъчваха онлайн.

Въпреки медийните запитвания от началото на предишния месец до момента от екипа на Трифонов не оповестиха кои претенденти са определени. От изказването му също не излиза наяве какви ще са съответните стъпки, които ще бъдат подхванати. Макар че нагази в политиката с проведения през есента на 2016 година референдум за въвеждане на мажоритарен избор, Слави Трифонов и до момента не е дал отговор има намерение ли да оглави партия и да се яви на избори.

Неговото шоу по бТВ поддържа висок градус на политическа ирония и рецензии, каквито никое друго предаване по никоя телевизия не си разрешава. До наскоро подобен " анклав " беше телевизия Би Ай Ти (BIT), само че откакто бе купена от продуцента Мирослав Янев, всичките й излъчвания бяха спрени, а програмният й шеф Сашо Диков напусна.

В петък Сашо Диков заяви, че се връща на екрана с графа в " Шоуто на Слави " и първата му изява ще е същата вечер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР