Шоуменът Слави Трифонов коментира скандала, предизвикан от депутата от ГЕРБ

...
Шоуменът Слави Трифонов коментира скандала, предизвикан от депутата от ГЕРБ
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Стигнахме дотук, понеже журналистите услужливо превиват врат

Шоуменът Слави Трифонов разяснява абсурда, провокиран от депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиера Валери Симеонов, които заплашиха журналиста Виктор Николаев, че ще го уволнят, тъй като им задава неуместни въпроси.

Депутатът от ГЕРБ се подразни от изказванията на Виктор Николаев, че единствено спекулира с информация и зачекна водещия за компетентността му, намесвайки някогашната му екранна половинка Ани Цолова. Той бе неодобрен и от Валери Симеонов минути по-късно.

Според Слави Трифонов тъй като публицистите сега услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, по тази причина сме се докарали дотук.

Ето какво написа Слави в обществената мрежа:

Седя в офиса дружно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и приготвяме един план да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд”. Песни като “Боят настана”, “Откога се е, блага моя майно льо”, “Пустите клисурци “ и изобщо велики български патриотични песни, които демонстрират, в действителност, какви сме ние, българите. От друга страна пък, гледах изявлението на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който намерено заплашваше Виктор Николаев, че “ще му изстине мястото”, тъй като, видиш ли, му задавал неуместни въпроси. А по-късно пък Валери Симеонов, още веднъж при Виктор Николаев, правеше същите подмятания, на самозабравил се от властта човек към един публицист, който си прави работата. И си споделих - гледай в този момент, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи. Ясно за какво съзнанието ми избира тези българи, които са били подготвени и са дали живота си за концепция, фантазия, морал. И тъй като публицистите сега услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, по тази причина сме се докарали дотук. Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се споделя “Идем, идем, паплач проклета! Срещай ни и трепери!”

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР