Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко

...
Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Борисов е лъжец. Казах му, че ще го осъдя!


Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов атакува остро премиера Бойко Борисов във фейсбук профила си

Той разгласи, че преди време министър председателят в един глас с жълти медии е твърдял, че Трифонов имал градинка пред Японския хотел в София и спрял да популяризира лъжата едвам откакто Слави не го заплашил от тв екрана, че ще го осъди.

"Той е измамник ", разгласи изрично тв водещият и добави, че подправени вести ще има до момента в който има подправени медии и подправени политици.

Ето и целия статус на Слави Трифонов :

С голям интерес следя очарователната сага за „ острова, който е собственост” на Бойко Борисов и неизвестно за какво в съзнанието ми напират мемоари. Същият този Бойко Борисов, който възропта против някакъв маргинален уебсайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, дружно с сходни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, до момента в който аз от телевизионния екран не му споделих, че в случай че продължава да твърди сходни нелепости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е измамник. Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето - Нова Телевизия смъкнаха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да пазят горкия Бойко Борисов, който няма даже един остров.
Всъщност, градинката се трансформира в остров, а подправени вести ще има, до момента в който има подправени медии и подправени политици.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР