Шотландката Карън Грийв, която пътувала до Гърция, имала изключително преживяване

...
Шотландката Карън Грийв, която пътувала до Гърция, имала изключително преживяване
Коментари Харесай

200-местен самолет излетя с една пътничка на борда

Шотландката Карън Грийв, която пътувала до Гърция, имала извънредно прекарване - тя била единственият пасажер в 200-местен аероплан, написа CNN, представен от profit.bg.

Писателката от Глазгоу Карън, споделя, че платила 60 $ за полета на самолетна компания Jet2. По думите й, пътуването било „ изцяло сюрреалистично “.

„ Екипажът дойде – водачът, първият офицер и стюардесите. И всички знаеха името ми. Всички пристигнаха и споделиха: Здравей, Карън, по какъв начин си? Всички се смееха и споделяха, че съм на личния си частен аероплан “, споделя Карън.

Тя едвам съумяла да не се разсмее, тъй като, без значение дали самолетът е цялостен, или не, екипажът трябвало да изясни процедурите за сигурност преди излитането.

По-късно Грийв разгласява своя фотография, на която държи пиво, заобиколена от редици с празни седалки. Макар да споделя, че прекарването не можело да бъде по-приятно, Грийв споделя, че видяла доста отрицателни реакции в интернет.

Мнозина се възмущавали, че превозването на един човек било „ непоносимо “ пилеене на пари и замърсяване на околната среда. /Марица.бг
тагове 200-местен аероплан пътничка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР