Шокиращи подробности изплуваха около убийството в Галиче, което вчера потресе

...
Шокиращи подробности изплуваха около убийството в Галиче, което вчера потресе
Коментари Харесай

Отвратително! Убиецът на Андрея разказвал с усмивка как я заклал и изнасилил

Шокиращи детайлности изплуваха към убийството в Галиче, което през вчерашния ден потресе България. Според източник от следствието, бруталното ликвидиране е осъществено от приключен социопат, който се подсмихвал, до момента в който описвал "подвизите " си, написа "Конкурент ".

Килърът Аксел О. е влезнал в къщата в ромската махала с ясното схващане да убива. Тийнейджърът познавал добре ситуацията, защото баба му и дядо му живеят против дома, в който той лишил живота на 18-годишната Андрея Асенова.



Разследването открило, че сред неканения посетител и жертвата, която била по-голяма от нападателя си и на години и по растеж, е имало къса битка. Ръцете на девойката били нарязани от ножа, с който килърът влезнал в Къщата на ужасите, твърди източник, поискал анонимност.

При огледа даже виделите какво ли не криминалисти били шокирани от дейностите на Аксел. Младежът е блудствал с жертвата си, откакто й прерязал гърлото, а откакто тя издъхнала в мъка отарашил дома й и взел всичките й пари - момичето било взело неотдавна компенсацията си, които дава страната на дете на разведени родители, настрана от това татко й бил изпратил пари от Англия, където е на гурбет.



Вчера в обществените мрежи поданици на Галиче припомниха, че при ръководството на Ценко Чоков не е имало толкоз брутални похищения над локални поданици. По подигравка на ориста обаче къщата, в която Аксел живеел преди да бъде задържан, била "опакована " от предизборни материали на Чоков. Сега е останал единствено един плакатк - той бил закован, по тази причина мъчно можело да бъде свален, сподели създателят на фотография /която публикуваме/, която потвърждава това.

Според хора от ромската махала Аксел е ходил на учебно заведение единствено в първия период на I клас. След това околните му правили опит да бъде записан в друго школо - в Плевенско, откъдето е майка му, само че и там усетили, че момчето няма увлечение към уроците в учебниците.



Хората в Галиче са изтръпнали и считат да съберат подписка, посредством която да се упорства за изселването на семейството на килъра надалеч от селото.

От прокуратурата не потвърдиха, само че и не отхвърлиха разкритията. Държавен обвинител №1 Десислав Начков сбито изясни, че "убийството е разкрито ", а медиите ще научат повече детайлности на съвсемтен брифинг с полицията на следващия ден.



Дежурен прокурор по формираното досъдебно произвеждане е Асен Пашански, а Начков е бил на огледите през вчерашния ден, с цел да даде значими методични инструкции на проверяващите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР