Шокиращи детайли за това как народът се е подвел по

...
Шокиращи детайли за това как народът се е подвел по
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев с първа изява след COVID-а: Изпратиха на проф. Мутафчийски запитване защо крие тялото ми в моргата на ВМА

Шокиращи елементи за това по какъв начин народът се е подвел по плъзналите из интернет фалшив вести за гибелта му описа основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев при първата си телевизионна изява след прекарания ковид, чу ПИК.

Специалистът бе в нескончаем болничен, откакто даде позитивен тест за ковид, макар че има сложени две дози ваксина. В началото на ноември той персонално опроверга слуховете из обществените мрежи, че е в тежко положение в болница. Тогава доцент Кунчев написа във Facebook: " Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, освен това - имам нахалството да не съм и починал! ".

" Забавих малко слагането на третата доза и вирусът ми даде урок, че когато си решил да правиш нещо, най-добре е да го направиш в точния момент. Радвам се, че ще развенчаем тази глупава полемика. Добре съм, даже съм отлично, на работа съм от една седмица. Много се ядосах първоначално, четейки тези дивотии. Дадох позитивен резултат. Имах немного тежка клинична картина. Не се наложи влизане в болница, още повече пък интубация. Колега ми предложи лекуване. Успях да преодолея вируса в границите на седмица-десет дни. Но пост коронавирус синдроми се появиха. Имаше игра на кръвното налягане, изостряне на висока кръвна захар, само че популярност Богу е преодолимо. Пак дублирам - не се е налагало да ме одобряват в болница ", акцентира доцент Кунчев в " 120 минути ".
свързани новини5561на 03.12.2021
Истерията по слуха, че бере душа в лечебно заведение, е прескочила даже границите на България и е достигнала до осведомителния колос Ройтерс.

" Обади ми се сътрудник на Ройтерс, която изброи - болен сте, интубиран сте или сте умрял? А аз споделих: Само името ми е правилно, нищо друго. Това е показателно до каква степен може да стигне всеобщата неуравновесеност. Позволих си да се снима с вестник по този начин, че да се вижда датата на първа страница, с цел да сложа точка! Нищо сходно! Това било монтаж. Официално изпратиха на проф. Мутафчийски питане по закона за достъп до информация за какво крие тялото ми в моргата и ще го извади след изборите! За да си позволиш да приемаш всичко, което се написа, за истина, значи че нямаш обикновен нюх за това по какъв начин да отделяш истината от лъжата ", добави доцент Кунчев.

Според него това, което досега идва като информация за Омикрон, е оптимистично.

" Той стартира еволюционно да върви тъкмо към това, което чакаме. По този път са минали и други вируси и бактерии. Никой микроорганизъм няма капацитет да провокира пандемия 2, 3, 5 година наред и да не се откри метод или той да се приспособи към нас, или ние да намерим доста ефикасни ваксини и ограничения и да успеем да го избутаме ", изясни Кунчев.

Според него Омикрон може би ще стане естествен респираторен вирус, на който няма да му обръщаме доста внимание и с който ще живеем.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР