Шокът да излезеш от журналистиката, от медиите е голям. Ние

...
Шокът да излезеш от журналистиката, от медиите е голям. Ние
Коментари Харесай

Надежда Узунова: На управляващите сега бих казала: Говорете - честността никога няма да ви навреди

" Шокът да излезеш от публицистиката, от медиите е огромен. Ние сме хора, които са привикнали на един напълно друг темп на живот, един напълно друг интензитет, едно напълно друго натоварване.
Винаги съм го казвала - медиите - те са опиат и абстиненцията е ужасно сложна . Ти не можеш да спреш да бъдеш публицист, тъй като някъде си си върнал журналистическата карта, в мен журвналиста продължава да работи - нямва някогашни... ", сподели пред БНР журналистът Надежда Узунова за най-новото й начинание  - “Лаборатория за водачи ".
" Сега съм съветник по водачество и връзки . Помагам на хора, които имат хрумвания и дела, да ги осъществят и да стигнат до там,  накъдето са тръгнали. Да споделят своя път към триумфа им оказвам помощ, като се заявият по най-хубавия вероятен метод в интерес на общестовото. Това е моята персонална инвестиция в едно по-добро бъдеще на нашето общество.
С това се занивам последните няколко месеца. И да, има такива хора и компании. Има ги у нас, има и ги в чужбина. Всеки сега е на показ и има потребността да се съобщи по най-хубавия метод и пред екипа си, и пред сътрудниците и обществото на открито.
За един същински водач е най- значимо да има екип, тъй като в случай че ти нямаш почитатели - какъв водач си ти ? ", описа още някогашният публицист от нова телевизия Надежда Узунова. 

" Сега ще имам мастер клас за бъдещи водачи. Това е доста добре, че те в точния момент са решили да се приготвят. Всички знаем какъв е резултатът от така наречен " спуснати началници ". Много е значимо да знаеш по какъв начин се работи по време на рецесия.

Ние имаме потребност сериозна потребност от положителни комуникатори . На ръководещите в този момент бих споделила: Говорете, истината в никакъв случай няма да ви навреди!, сподели още Надежда Узунова.

По думите и политиците у нас не са разбрали, че дружелюбните въпроси са обидни и за двете страни , а още повече, че те не са привикнали на сериозни въпроси. А най-страшното за днешната публицистика е, че елементарните въпроси станаха героични - това е трагично и обидно, съобщи още в " Преди всички " Узунова.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР