Шофьорка на автомобил разгневи водачите на тежкотоварни превозни средства в

...
Шофьорка на автомобил разгневи водачите на тежкотоварни превозни средства в
Коментари Харесай

Шофьорка: Повече тир няма да предупреждавам за полицаи

Шофьорка на автомобил разгневи водачите на тежкотоварни транспортни средства в мрежата.

Тя счита, че не е належащо да се предизвестяват тираджиите за органи на реда, защото те са рискови водачи с безразсъдно каране. По този метод човек става съизвършител в закононарушение.

" Вчера, излизайки от тунелите, посока Русе, видях полицейска кола и по табиет пристветнах с фарове на идващия тир. В този миг в главата ми просветна, че не би трябвало да го върша повече. За себе си взех решение, че повече тир няма да предизвестявам, че има полиция.

Защо? Защото не желая да съм съизвършител в неразумното им рисково шофиране.

По Хаинбоаз към този момент няма да здрава мантинела, когато карам с позволената скорост. Те ме притискат и свирят. Призовавам ви да се замислим за това. Поемам риска, че ще бъде оплюта от професионални водачи в групата и няма да им давам отговор. В работата си всеки позволява неточности, само че неразумното шофиране е закононарушение. ", написа Светлана Елефтерова.

Мнозина поддържаха думите на шофьорката. Публикацията събра над 200 лайка.

Но имаше и такива, които не се съгласиха с написаното, акцентирайки, че водачите на тежкотоварните коли са по-добри от тези на колите.

Други разясниха, че става дума за негативите за тираджиите са поради дребна част от тях, което не значи, че всички в гилдията са такива.

В последна сметка инспекция сподели, че обявата на Елефтерова е свалена от Facebook.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР