Шофьорът на Маздата, причинила катастрофата, при която издъхна легендата на

...
Шофьорът на Маздата, причинила катастрофата, при която издъхна легендата на
Коментари Харесай

Шофьорът на колата, убила на Шабан Шаулич, е извадил невероятна версия за трагедията пред полицията

Шофьорът на Маздата, предизвикала злополуката, при която издъхна легендата на югофолка Шабан Шаулич, е дал невероятна версия пред полицията, оповестява немското издание Iz.de, представено от Блиц.

``
реклама
Водачът на японския автомобил опитал да убеди управляващите, че не той е отговорен за случая, а водачът на Сеата - 43-годишният музикант Мирсад Керич, който също е умрял.

39-годишният мъж, който е бил мощно заслепен и е карал без брошура обяснил, че лидерът на колата на Шабан е изгубил надзор над транспортното средство и заради тази причина той не е могъл да избегне удара.

Разследването обаче опровергава неговите изказвания.
Припомняме, че артистът е пътувал по автомагистрала край Дортмунд, Германия след свое присъединяване.

В този миг Мазда, ръководена от пийнал мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост. Шаулич е бил откаран в болничното заведение, само че е умрял там от пострадванията си. Ужасният случай е станал към 6. 50 тази заран на шосе А2 в посока Дортмунд.

Неговият кръстник Слободан Стоядинович, който, го е следвал при съвсем всичките му изяви е бил третият човек в автомобила. Няма заплаха за живота му.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: