Шофьорът на Infiniti прави някои фантастични ходове на ченгетата

...
Този човек очевидно се е упражнявал...Нямаме представа какво е направил
Коментари Харесай

Този човек очевидно се е упражнявал...

Нямаме представа какво е направил шофьорът на това Infiniti G37, за да привлече вниманието на щатската полиция на Арканзас, но ние знаем, че той има някои доста добри умения. Във включеното видео с видеорегистратор можем да видим как войник, който може да е зад една от легендарните патрулни коли Scat Pack, гони. Изпреварен, човекът използва най-добрия инструмент, с който разполага: превъзходни шофьорски умения. Няма да се изненадаме да научим, че има опит да бяга от ченгетата.

Гледайте как полицията на щата Охайо използва стоп палки върху бягащ Dodge Hellcat тук.

Уликата, че този войник е зад волана на Scat Pack, а не просто на обикновен Dodge Charger Pursuit с Hemi, е, че той ускорява до 150 мили в час по време на това преследване. Вероятно затова той се е впуснал в преследването, след като други офицери/войници не са могли да се справят с Infiniti.

За да стигне до заподозрения, полицаят кара с над 130 мили в час, но по някаква причина не се появява да му светнат аварийните светлини. Много хора се ядосват, че е карал така през активна строителна зона и е разбираемо защо. Ние обаче просто не знаем защо властите са преследвали този заподозрян. В края на краищата те го преследват през щатската граница в Тенеси, така че може би е направил нещо повече от това просто да е карал твърде бързо по магистралата?

Каквото и да е направил човекът в G37, той знае нещо или две за хвърлянето ченгетата. Когато полицаят спира до задния си ъгъл и се опитва да направи PIT с около 110 мили в час (което знаем, че обикновено не свършва добре за никого), шофьорът на Infiniti завива точно навреме, за да избегне контакт. Той продължава да променя позицията си достатъчно, за да не може войникът да го хване отново.

Този заподозрян също използва извън рампи, точки на кръв и трафик в своя абсолютна полза. Когато по-мощният Charger Scat Pack все още го смазва, след като прекосяват моста в Мемфис, той прави един адски дрифт 180 в точка на сливане и започва да бяга срещу потока на трафика, движение, което изглежда като за филм . И това е достатъчно за Infiniti да се изплъзне в нощта. Не забравяйте, че преди да започнете да аплодирате този човек, доколкото знаете, той е убил някого или е направил нещо друго насилствено и ужасно. Но все още можете да се възхищавате на тези умения за колело.

https://youtu.be/HmMsP8pG-IE

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР