Шофьор на ТИР от изгорелия ферибот край гръцкия остров Корфу

...
Шофьор на ТИР от изгорелия ферибот край гръцкия остров Корфу
Коментари Харесай

КАТ глоби шофьор на ТИР от изгорелия ферибот

Шофьор на ТИР от изгорелия ферибот край гръцкия остров Корфу е бил санкциониран, тъй като не е опазил шофьорската си брошура от заличаване. Според Закона за българските персонални документи лице, което изгуби, повреди или унищожи български персонален документ, се санкционира с санкция от 30 до 200 лв., научи Plovdiv24.bg .

Мъжът отишъл в КАТ да си извади ново удостоверение за ръководство на МПС. За да му бъде издадено обаче, според наредбите, първо би трябвало да му се наложи санкция. Едва след съставянето на акта индивидът споделил, че документите му са унищожени в изгорелия ферибот. 

Справка в предоставения от Министерство на външните работи лист е посочила, че мъжът не попада в него. Сега се прави спомагателна инспекция и, в случай че се потвърди, че водачът е бил във ферибота, актът му ще бъде анулиран. 

Възможно е да има и други случаи на описания, защото описът на външно министерство не е цялостен. От ОДМВР - Пловдив молят жителите да оповестяват още на гишето при подаването на заявление, че са от изгорелия транспортен съд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР