Шофьор на линейка сподели призив към останалите участници в движението.

...
Шофьор на линейка сподели призив към останалите участници в движението.
Коментари Харесай

Линейка със сирени, но се движи бавно? Шофьор обясни какво означава това

Шофьор на кола за спешна помощ показа апел към останалите участници в придвижването. Той моли за повече схващане към незабавните коли, когато те се движат постепенно, само че са пуснали сирените.

Той коментира, че в тази обстановка борбата за живота на пациента продължава, само че това от време на време изисква и по-прецизно шофиране.

" Казвам това, тъй като зачестяват случаите, когато другите водачи свирят и вършат неприлични жестове, тъй като видиш ли, кой смотаняк ще пусне сирените за незабавен случай и в това време колата за спешна помощ ще се движи постепенно ", четем в обявата.

На водачите, които считат, че става въпрос за смешка екипът коментира обстановката - тъй като " битката за живот е преди всичко ".

" Моля, имайте почитание към нас, водачите на незабавни коли, давайте ни път ", приканва лидерът, който резервира анонимност.

Вижте цялата забелязана, претърпяна и споделена история:

" Когато видите кола за спешна помощ, която се движи постепенно, макар че е с включени сирени, това не значи, че водачът си прави смешка, а е тъй като най-вероятно транспортира пациент с политравма, дете или бременна жена, която ражда или просто лекарят откъм гърба е на крайници и се пробва да избави човешки живот, който виси на косъм!

Това изисква точно и небързо шофиране. Казвам това, тъй като зачестяват случаите, когато другите водачи свирят и вършат неприлични жестове, тъй като видиш ли, кой смотаняк ще пусне сирените за незабавен случай и в това време колата за спешна помощ ще се движи постепенно.

На тези хора обясняваме, че ние не возим картофи, а хора и понякой път с изключение на доста бързото каране, се постанова и по-бавно, тъй като битката за живот е преди всичко.
Моля, имайте почитание към нас, водачите на незабавни коли, давайте ни път и помнете, че рано или късно на всеки ще се наложи да се повози в колата за спешна помощ откъм гърба "

От един водач на незабавна помощ
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР