Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив и кондуктор

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив и кондуктор
Коментари Харесай

Пратиха в болница шофьор и кондукор на рейс под тепетата след ало-ало забележка

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив и кондуктор бяха грубо пребити. Нападението е станало на последната спирка по линия номер 7 в кв. " Беломорски”.

Нападателят е бил един. Той е извикан от пътничка поради отправена към нея забележка, че приказва високо по телефона и пречи.Шофьорът на рейса и кондукторът са с разнообразни пострадвания в болница. По-тежко е положението на кондуктора.

" Съпругът ми е мощно уплашен, обезпокоен, с високо кръвно и кръвна захар. Притеснени и унизени са и двамата”, съобщи пред Нова тв Лида Минкова, брачна половинка на водача.

Тя изясни, че в събота следобяд в рейса имало пътничка, която разговаряла на всеослушание по телефона и с включен високоговорител. Шофьорът й е направил забележка, че пречи.

" Въпросната пътничка стартира да ги заплашва, че ще видят какъв пердах ще ядат”, споделя Лида Минкова.

Автобусът стига до последната спирка и се връща. На спирката в квартал " Беломорски” ги чака същата жена, само че съпроводена с мъж. Той се качил в автобуса и нападнал кондуктора и водача, споделя Лида Минкова.

" Съпругът ми е възрастен мъж, на 65 година, кондукторът е на към 70. Биячът е 30-40-годишен, а пътничката на към 30”, описа Минкова.

" Съпругът ми звъни някой да прибере рейса, само че никой не му подвига. Тогава самичък, с разрушената глава, прибира рейса в гаража. След това отива в Първо районно да дава показания. Оттам също не му е извикана кола за спешна помощ и той се прибира самичък с автомобила си вкъщи. Тръгнах с таксита да го повеждам по доктори”, споделя Лида Минкова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР