Широките ризи са един от най-универсалните и практични дрехи, които

...
Широките ризи са един от най-универсалните и практични дрехи, които
Коментари Харесай

4 безупречни начина как да носим широка риза този септември

Широките ризи са един от най-универсалните и практични облекла, които могат да бъдат добавени към всеки дрешник, а тази есен е наложително да имате най-малко една във вашия. Едно от огромните им преимущества е факторът комфорт. Те са извънредно комфортни и лесни за носене, които са идеални за всекидневието и за прохладните вечери.

Можете да комбинирате разнообразни облекла и аксесоари, с цел да създавате разнообразни визии. Носенето на необятна риза може да ви обезпечи безукорен жанр, без да се нуждаете от доста старания.

Ето четири метода, по които можете да стилизирате широка риза този септември.

Първият метод е да комбинирате раирана риза с макси сатенена пола и остри боти. Това е съвършената композиция за есенните дни, когато към момента е топло, само че има лека хладина във въздуха. Рираната риза може да добави малко текстура към визията, а макси сатенената полата ще ви даде улеснение и независимост на придвижване.



Вторият метод за стилизиране на широка риза е да комбинирате с алено поло или блуза и необятен панталон. Това е елегантна и стилна композиция, която може да се носи както на работа, по този начин и за по-официални мотиви. Бялата риза ще придаде прохлада на визията, а широкия панталон ще ви носи комфорт.



Третият метод за стилизиране на необятна риза е да комбинирате с необятни дънки и каубойски ботуши. Това е малко по- авангардна композиция, която ще ви направи да изглеждате с последна фешън наклонност. Жълтата риза ще придаде малко цвят на визията, а необятните дънки ще ви дадат улеснение и независимост на придвижване. Каубойските ботуши ще добавят визията по-авангардно.



Ако обичате къса класическа черна пола, то няма по какъв начин сбъркате, в случай че я комбинирате с бяла риза и бомбър яке. Със сигурност ще изглеждате изискан.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР