Шихан Валери Димитров отново прослави България и българския Шинкиокушин.На 02

...
Шихан Валери Димитров отново прослави България и българския Шинкиокушин.На 02
Коментари Харесай

Шихан Валери Димитров отново прослави България и българския Шинкиокушин

Шихан Валери Димитров още веднъж популяризира България и българския Шинкиокушин.

На 02 април в Тарнов, Полша, нашият каратека в кат.85 кг при мъжете съумя за поредна година да се наложи над своите противници и да завоюва златния орден. Валери победи представител на домакините в първи кръг, на Испания във втори, на полуфинала преодоля Унгарец, а на финала се изправи против литовеца Juras Sokolovas. Очевидно бе, че младия 26 годишен литовец се бе подготвил сносно за Валери. Използвайки заучени техники и комбинации се опитваше да наруши играта на Валери и с присъщия за литовците актив в последните 30секунди се надяваше на победа. Опитът на Валери, тактическият метод и огромният военен дух способстваха за следващия приз на шихан Валери Димитров.

България завоюва и бронзов орден в дисцплината ката отборно. Шихан Христо Терзиев, сенсей Лъчезар Димитров и сенпай Сияна Стратиева съумяха да извоюват третото място.

Другите наши представители се показаха почтено, само че не съумяха да стигнат до призовата тройка.
* Сияна Стратиева/кат.50кг/ – отпадна в първа среща от представителка на домакините.* Йоана Терзиева /кат.55кг/ – отпадна от Хърватка, която в следствие стана и вицеевропейска шампионка.* Иванка Попова /кат.65кг/ – победи в първа среща представителка на Белгия, само че отпадна на 1/4 край от унгарка / Berta Szalay/, която в следствие стана и Европейска шампионка в кат.65кг.* Цветан Урумов / кат.75кг/ – победи представител на Латвия и Литва, само че отпадна на 1/4 край от грузинец.* Калоян Ташев / кат.85кг/ – побеждава първа среща каратека на Германия,но отпада на 1/4 край от Азербайджан.* Борислав Байчев /кат.95кг/ – побеждава първа среща грузинец и отпада на 1/4 край от маджарин, който става и вицеевропейски първенец в кат.95кг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР