Шигенобу Нагамори и Карлос Таварес, главни изпълнителни директори съответно на

...
Шигенобу Нагамори и Карлос Таварес, главни изпълнителни директори съответно на
Коментари Харесай

Нови електромотори от Peugeot и Nidec

Шигенобу Нагамори и Карлос Таварес, основни изпълнителни шефове надлежно на Nidec и PSA Group, утвърдиха основаването на Nidec-PSA emotors– новото взаимно сдружение на Nidec Leroy-Somer и PSA Group, отдадено на проектирането, създаването, производството и продажбата на тягови електродвигатели.

Четиридесет инженери към този момент са наети и постъпиха в седалището на взаимното сдружение в Кариер-су-Поаси покрай Париж. До края на лятото се чака още тридесет инженери да се причислят към този обект, където е основана специфична зона за изследване и създаване. Те ще проектират нови тягови електродвигатели, които ще се създават в завода в Тремери, район Мозел във Франция, и ще бъдат интегрирани в меки хибридни (MHEV), електрически (EV) и Plug-in хибридни (PHEV) коли.

Двамата основни изпълнителни шефове признават стратегическото значение на мощния тягов мотор за електрическите коли и двете групи ще влагат 220 милиона евро в основаването на това взаимно сдружение. Това ще поддържа офанзивата за електрификация на PSA Group, като до 2025 година 100% от автомобилната гама на Групата ще включва електрифицирани версии.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР