Шиба Ину и Avorak AI прилагат различни стратегии за стимулиране

...
Шиба Ину и Avorak AI прилагат различни стратегии за стимулиране
Коментари Харесай

Avorak AI внедрява сериозни случаи на използване на токените си в сравнение с Шиба Ину

Шиба Ину и Avorak AI ползват разнообразни тактики за стимулиране на растежа и приемането. Токеномиката на Avorak AI се отличава с това, че предлага мощни и разнородни случаи на приложимост и оферти за стойност спрямо Шиба Ину.

Случаи на приложимост на Avorak AI

Avorak AI е платформа, основана за блокчейн и крипто търговци. Тя може да се похвали с повсеместен набор от усъвършенствани артикули, които вършат крипто търговията лесна и бърза за начинаещи и опитни. Тя предлага чатботове, генератори на наличие и изображения, виртуални асистенти и други

Avorak Trade Bot употребява усъвършенствани AI логаритми за автоматизирана търговия, които могат да проучват пазарните трендове и да извършват покупко-продажби автоматизирано, да понижават финансовите опасности и да усилват облагите. Тази функционалност е от изгода за търговците, които желаят да търгуват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.



Avorak организира осмата фаза на своето ICO, а токенът AVRK е повишен с 350%, което прави Avorak AI, инвестицията, която би трябвало да се обмисли през 2023 година Проектът възнаграждава вложителите с спомагателни бонуси в размер на 3%. Инвеститорите могат да вземат участие и в увеличение на бонусните тласъци за покупки, започващи от $250 нагоре.

Най-високият вероятен бонус е 625% за покупки над $10,300. ICO-то на Avorak се смята за рекордно поради увеличението на цената на AVRK токена, необятното разпространяване и етапите на ликвидация.

Avorak Write е инструмент за генериране на текст, който оказва помощ на потребителите да генерират висококачествено наличие без неточности и плагиатство. Той непрестанно се учи и актуализира своите системи посредством авансово написана езикова банка.

 Avorak AI

Може ли Шиба ину да доближи 1 цент?  

Шиба Ину може да не доближи 1 цент, като се има поради настоящата пазарна стойност от $0.00000721 за SHIB токен. Предлагането на монети е голямо и може да попречи на постигането на тази цел. Достигането на един цент ще изисква голяма пазарна капитализация или интензивен механизъм за изгаряне.  

Като меме монета, разчитаща на хайп, е предизвикателство да се предвижда дали SHIB може да доближи 1 цент, защото цената се въздейства от разнообразни фактори, които влияят върху трендовете на крипто пазара.

Макар че Шиба Ину сподели обещаващ напредък от стартирането си на пазара, понастоящем монетата има доста по-малка пазарна капитализация спрямо по-утвърдени криптовалути като Биткойн и Етериум.  

Следователно, с цел да доближи Шиба Ину 1 цент, ще е нужен забележителен напредък и пазарно приемане. Анализаторите се надяват, че стартирането на Shibarium може да “промени разпоредбите на играта ”.

Защо вложителите купуват меме монети?

Основната причина, заради която хората купуват меме монети, е за развлечение. Меме монетите, като да вземем за пример Шиба Ину, са неповторими и процъфтяват при доста медийно внимание. Тези монетите постоянно се появяват на смешка, предизвиквайки одобрени криптовалути и може да нямат явен случай на приложимост или главно предложение за стойност.

Освен това вложителите купуват меме монети заради ниската им цена и високата им волатилност, като по този метод дават опция на вложителите да осъществят обилни облаги за къс интервал от време. Въпреки че се смятат за високорискови вложения, някои вложители преглеждат меме монетите като опция за ранно закупуване евтино и евентуално приемане на обилни облаги, в случай че цената на монетата се усили.

Меме монетите употребяват медийното внимание и хайпът, което може да породи FOMO (страх от пропуснати възможности) измежду вложителите. Социалните медийни платформи като Twitter и Reddit постоянно са място за основаване на хайп към меме монетите, което способства за известността и повишението на цените им. Рекламирането им може да предприеме разнообразни начинания за поощряване на приемането, в това число акции за брандиране и маркетинг, благотворителни дарения и взаимоотношения в обществените медии.

Въпреки това меме монетите са рискови вложения заради мощно изменчивия им темперамент и неналичието на фундаментални оферти за стойност. Инвеститорите би трябвало да проучат, да оценят толерантността си към риска и да преценяват капиталовите си цели, преди да влагат в меме монети.

Заключение

Необходимостта от комплицирани и добре открити случаи на приложимост на токените, нарежда Avorak AI като водещ състезател в AI крипто промишлеността и притегля от ден на ден вложители и търговци. Шиба Ину би трябвало да създаде и показва своето предложение за стойност, защото просветените вложители се насочват внимателно.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР