Шествието в подкрепа на правителството се събра зад парламента. Освен

...
Шествието в подкрепа на правителството се събра зад парламента. Освен
Коментари Харесай

Шествие брани Кирил Петков с Подуене блус бенд

Шествието в поддръжка на държавното управление се събра зад Народното събрание. Освен полиция, на мястото има кола за спешна помощ и пожарна кола. Бранещите Кирил Петков подгряват с песни на " Подуене блус бенд ". На трибуната се качи бащата на премиера - природозащитникът Петко Петков, който оказа цялостна поддръжка за сина си. " Ще кажете бащата поддържа сина си, само че това е нужна поддръжка. Благодаря ви хора, че сте тук ", сподели Петко Петков.



В 18:45 митингът в поддръжка на държавното управление стартира. Събрали са се над 1000 души. " Вярваме, че кабинетът Петков е застанал зад ясно написано съдружно съглашение и му е нужен цялостен мандат. Искат да го прекратят ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и копейките. Не желаеме ГЕРБ,не желаеме Движение за права и свободи, не желаеме Има Такъв Народ и Възраждане ", сподели първата ораторка на трибуната до храм " Александър Невски ".

" Голяма наслада е да сме дружно и да покажем, че България няма да спре смяната. България дълго време потъваше в блатото на корупцията, Една от главните институции Висшият правосъден съвет ни сподели, че смяната там не е допустима. За корупция в България няма наказан нито един, а пред очите ни се източват милиарди, сподели млад мъж, който се показа като Атанас.



Мариана Ангелова, която е един от уредниците във фейсбук акцентира, че е срещу вота на съмнение, тъй като е безпочвен.

" Искаме България да пребъде. Нека на следващия ден сме още повече ", сподели тя пред събралите се. Очакват се министър председателят Кирил Петков и Никола Минчев. На шествието са Радостин Василев и министърът на защитата Драгомир Заков.

Снимки: Агнес Методиева
ТЕМА преди 44 минути 1738 преди 1 час 641 преди 2 часа 2691
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР