Шесторното убийство и последвалото самоубийство на Росен Ангелов в Нови

...
Шесторното убийство и последвалото самоубийство на Росен Ангелов в Нови
Коментари Харесай

Убиецът от Нови Искър искал да ограби домовете, в които Кети Кюхова чисти

Шесторното ликвидиране и последвалото самоубийство на Росен Ангелов в Нови Искър, тъй като за нас то не предстои на подозрение, се преглеждат в едно цяло, съобщи шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов на брифинг в Съдебната салата. 

С едно и също оръжие са убити Кети Кюхова и останалите жертви, с него се е самоубил и Росен Ангелов, акцентира Сарафов. ДНК потвърдила, че по облеклата на Ангелов, открити в постройката на самоубийството му, са открити следи от Кюхова и убития й брачен партньор Неделчо Юнаков. 

От заключението на съдебно-медицинската експертиза е ясно, че гибелта на Ангелов е настъпила бързо, била е неизбежна и е резултат от един изстрел, съобщи Наталия Николова, областен прокурор на София. Той се е самоубил на 5-ти януари, посочила още експертизата. Последното влизане в таблета на Ангелов е в порно уеб сайтове, избрани от Сарафов като " гнусни ", е от 4 януари, посочи шефът на следствието.

Експертизата е безапелационна, че няма никакви данни за съществуване на каквато и да е била битка по тялото на Ангелов. Не се потвърждава съществуване на етилов алкохол, барбиторати, метанол и опиати, сподели още Николова. 

Сарафов добави, че Ангелов си е направил заглушител за револвера от маслен филтър, като се е научил по какъв начин се прави това от интернет. 

Мотивът за убийството е с изключение на на отхвърления ухажор, и финансов. Причината за разрива в връзките му с Кети Кюхова е, че той е желал от нея да му даде кодовете за алармата и ключове в някои от жилищата на богати хора, които тя е почиствала, а той желал да ограби, разкри Сарафов. 

Очаквайте детайлности!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР