Шестима са кандидатите за президент на Българския футболен съюз на

...
Шестима са кандидатите за президент на Българския футболен съюз на
Коментари Харесай

Шест са кандидатурите за президент на БФС

Шестима са претендентите за президент на Българския футболен съюз на идният ексклузивен конгрес на централата на 12 октомври.

До края на работното време - 17.30 през днешния ден документи са подали досегашният ръководител Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, спонсорът на “Марица ” (Пловдив) Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и Ивайло Дражев, някогашен притежател на  несъществуващия “Черноморец-Бургас ” от София.

В идващите дни специфична комисия ще прегледа документите на всички претенденти, с цел да разгласи решението си на 1 октомври, когато ще бъдат оповестен финален лист за конгреса.

Проблеми може да има с кандидатурата на Георги Захариев, който е повдигнат от ФК “Пирдоп ”, тъй като е работят управител, а това е неразрешено от нормативните документи на ФИФА и УЕФА. Вероятно обаче е съумял да трансферира бизнеса си на различен, като ще бъде направена инспекция и в Търговския указател.

Конгресът на БФС би трябвало да се състои на 12 октомври от 10 часа в зала 1 на НДК, като то бе свикано по правосъден ред от Димитър Бербатов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР