Шестима души загинаха при тежка челна катастрофа между два автомобила

...
Шестима души загинаха при тежка челна катастрофа между два автомобила
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Казанлък взе 6 жертви

Шестима души починаха при тежка челна злополука сред два автомобила на пътя сред Габрово и Казанлък, покрай село Крън. Челно са се сблъскали два автомобила. Инцидентът е станал към 1 ч. през нощта в понеделник. На място са починали водачите на двете коли и четиримата пасажери в едната от тях. Всички жертви са младежи, а петимата в едната кола са от Крън, прецизираха от полицията. По първични данни лидерът от Крън е използвал алкохол и е карал с висока скорост.

18-годишен почина в злополука край бургаското с. Черково, породена от ненадейно излязъл на пътя глиган. Водачът е 20-годишен от Черково, който е карал с несъобразена скорост. Шофьорът е с комоцио, потърпевши са още трима пасажери, само че без заплаха за живота.

Водач на мотопед почина през вчерашния ден сутринта при конфликт с автомобил, оповестяват от ОДМВР във Варна. Пътният случай е станал на ул. " Васил Друмев ".

Междувременно отчет на новата Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " към Министерски съвет признава, че близо 40 на 100 от инфраструктурата у нас е в окаяно положение и е рискова за пътната сигурност.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР