Шест ловни кученца са били спасени вчера при наводнението в

...
Шест ловни кученца са били спасени вчера при наводнението в
Коментари Харесай

Пожарникари от Доспат спасиха шест ловни кученца

Шест ловни кученца са били избавени през вчерашния ден при наводнението в Доспатско, оповестяват от полицията.
Сигналът за отнесените дребни кучета постъпил през вчерашния ден към 15,55 часа. Оказало се, че 6 –те дребни кучета се намират в наводнен сектор в местността „ Бралото “, наоколо до Римски мост на село Змеица. На отправения вик за помощ реагирал екип на пожарната от Доспат, които благодарение на лодка и водолазно съоръжение извадили от придошлата вода шестте мъничета и ги предали на стопанина им.  
 50 000 души ще бъдат подкрепени с топъл обяд 50 000 души ще бъдат подкрепени с топъл обяд
От началото на януари 2021 година се чака към 50 000 лица да бъдат подкрепени посредством процедурата „ Топъл обяд в условия на пандемият...
Техни сътрудници от Девин пък спасявали хиляди риби край града. Заради бурните води на локалната река, се затлачил бентът на рибарник в местността „ Струилица “. С помощта на мотопомпа огнеборците отпушили бента на рибарника, по който се подава вода в рибарника.
16 са публично вписаните в регистрите сигнали за помощ през вчерашния ден на Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Смолян. Те са съдействали голям брой пъти на жители, чиято благосъстоятелност е наводнена от проливните дъждове.
Освен изби, пожарникарите са отводнявали магазини, хранилища, автосервиз, шахти, водостоци, улици.
Най-много са вредите, нанесени на популацията в доспатското село Барутин. Там пожарникарите освен са отводнявали, само че са изграждали и насипи от чували с пясък, с цел да укрепят брега на реката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР