Шескратният шампион в MotoGP Марк Маркес, който пропусна две Гран

...
Шескратният шампион в MotoGP Марк Маркес, който пропусна две Гран
Коментари Харесай

Марк Маркес се завръща на Гран При на САЩ

Шескратният първенец в MotoGP Марк Маркес, който пропусна две Гран При от сезона поради тежкото си рухване на загрявките в Индонезия, ще се завърне на надпреварата в Остин през уикенда, оповестиха от тима му Хонда.

Той страдаше от проблеми със зрението, само че от медицинския екип му позволиха да взе участие в Гран При на Съединени американски щати.

"Лекарите позволиха на Марк Маркес да се върне на надпреварата Гран При в Остин след рухването му в Индонезия и последвалата диагноза диплопия ", оповестиха от отбора в официално съобщение.

"Много съм удовлетворен, че се връщам на едно от обичаните ми трасета. Каквато и да е обстановката, постоянно съм обичал да карам в Тексас и имам незабравими мемоари ", сподели самият Маркес в официално съобщение.

Остин в действителност би трябвало да е обичаното съревнование на Маркес, защото той е спечелил 7 от 8-те последни надпревари в Тексас, в това число и предходната година. В негово неявяване сънародникът му Алейш Еспаргаро с Априля е отпред на класирането след първите три надпревари за сезона. Маркес е 15-и на 34 точки от водача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР