Шермин от Израел или по-точно Анна Метушева от Ловеч, където

...
Шермин от Израел или по-точно Анна Метушева от Ловеч, където
Коментари Харесай

Шермин с вимето показа яки комплекси: Ето как "накова" Алек, след като я изгони! (не всеки си пада по силиконови крави)

Шермин от Израел или по-точно Анна Метушева от Ловеч, където е родена и израсла, сподели яки комплекси след излизането от " Ергенът ". Както към този момент знаем, Алек Младенов я изрита от имението, дружно с още две от ненапълно непознатите за фена участнички, които нямаха късмет да обелят и дума пред камерите.

Противно на тях обаче, които влязоха безшумно и си излязоха също по този начин безшумно, въпросната Шермин нападна шоуто с визитка от 10 минути и сума фотоси, хвалби, пояснения и прочие за това каква топ мацка и инфлуенсърка била, с какви хора общувала, какви мъже имала... дрън-дрън! Че ти в случай че го имаш всичкото това, чий го търсиш в " ЕргенЯ " - това питат консуматори и са напълно прави.

Върхът на комплексарщината обаче беше реакцията на Шермин след аления картон от Алек и думите й, че видиш ли, тя не изпитвала привличане и химия с този човек, по тази причина било най-добре да си тръгне. Само че не - не си потегли, а беше изгонена. Тази, която фактически си потегли, бе Алекс Гърдева от първия сезон и Шермин е добре да види по какъв начин се прави...

" Тая влезе със поръчки за уау резултат, а Алек даже не я погледна. Ами, обикновено е - не всеки мъж си пада по изкуствени вимета и силиконови крави. Тази няма нищо естествено по себе си, цялостна пластмаса е ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР