Шер се сбогува с майка си, която почина в събота

...
Шер се сбогува с майка си, която почина в събота
Коментари Харесай

Майката на Шер - фурията с нелека съдба, която си отиде на 96

Шер се сбогува с майка си , която умря в събота на 96-годишна възраст. , написа ден по-късно музикалната легенда в Twitter, а обявата ѝ бе посрещната със съболезнования от целия свят.

Освен че беше певица, създател на песни и актриса, Джорджия Холт има и още по-велико достижение - да е родител и най-продължителна опора на Шерилин Саркисян , каквото е пълното име на фамозната ѝ щерка.
 Покойната майка на Шер - хала, която не е имала лека орис  Покойната майка на Шер - хала, която не е имала лека орис  Покойната майка на Шер - хала, която не е имала лека орис  Покойната майка на Шер - хала, която не е имала лека орис
Джорджия я отглежда сама, откакто нейният брачен партньор Джон я напуща, когато Шер е малко момиченце . След края на едногодишния си брак двамата се женят наново един за различен, само че връзката им не продължава по-дълго. Самата Джорджия е дете на разведени родители и огромна част от детството си прекарва ту при майка си, ту при татко си.

Родена на 9 юни 1926 година, Холт е от ирландски, британски, немски, френски и холандски генезис. Тя твърди, че е посещавала 17 разнообразни учебни заведения. Баща ѝ я учи да свири на китара и да пее. 

Музикалната кариера на Холт стартира, когато е 6-годишна. Тя печели няколко надпревари за гении, както и за хубост. П ървата ѝ поява на огромен екран е в комедийния филм от 1950 година “Watch the Birdie ” . Пет години по-късно се снима в епизод от телевизионния сериал „ Приключенията на Ози и Хариет “, а по-късно тя взе участие като модел в емблематичния ситком на Люсил Бол „ I Love Lucy “ . През 1979 година актрисата се появява като себе си в Шоуто на Майк Дъглас, а по-късно и в Шоуто на Мърв Грифин.

Джорджия е била омъжена цели 6 пъти, а за двама от съпрузите си - по два пъти
                             

Едно от най-запомнящите се изявления на Шер е свързан с Джорджия.

„ Моята майка ми сподели: „ Знаеш ли миличка, един ден би трябвало да се установиш и да се омъжиш за богат човек “, споделя Шер в интервю през 1996 г. „ Казах: „ Мамо, аз съм богат човек. “ Моят опит с мъжете е превъзходен, тъй като ги избирам, тъй като ги одобрявам. Не се нуждая от тях. “

През 2013 година излиза документалният филм „ Скъпа мамо, с обич: Шер “ (Dear Mom, Love Cher), в който Шер споделя сложния житейски път на своята майка.
                             

Оказва се, че Джорджия била на косъм да направи аборт, до момента в който е бременна с Шер , защото била в извънредно затруднено състояние, само че въпреки всичко взема решение да роди щерка си.

„ Майка ми е тъкмо като Роки. Тя в никакъв случай не се предава “, казва Шер за своята майка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР