Шенай наскоро отпразнува рождения си ден в компанията на новия

...
Шенай наскоро отпразнува рождения си ден в компанията на новия
Коментари Харесай

Майката на Сузанита пристава на гаджето в Англия

Шенай неотдавна отпразнува рождения си ден в компанията на новия си мъж Румен

Любовта сред майката на Сузанита и новото й гадже Румен наподобява все по-силна . Двамата са дружно едвам от няколко месеца, но нещата стават все по-сериозни.
За новия мъж до Шенай „ България Днес “ ви осведоми първи преди седмица. Майката на скандалната певица към този момент срещна новата си възлюбена със семейство и другари.
Сега за двойката следва нова значима крачка - да заживеят дружно. Бившата жена на Орхан Мурад към този момент стяга куфарите и ще замине за Англия, където живее новото й гадже Румен. Това разкри самата Шенай в обществената мрежа. Тя се включи в директно лъчение дружно с щерка си Сузанита. Мъжът до Шенай е родом от Елин Пелин, само че от години живее на Острова.

„ Ще пробваме, пък да забележим какво ще се получи. Той живее в Англия, макар че е родом от България. Всички доста го харесаха, със удовлетворение изясни Шенай.
В същото време някогашната брачна половинка на Орхан Мурад изясни, че щерка й Сузанита живее при нея. След като певицата се раздели с бащата на детето си Марк, тя се връща в майчиния дом . Каква тъкмо е причина а за раздялата нито Сузанита, нито Шенай разкриват.

„ Сузи живее с мен, бе късият коментар на майка й. Откакто не е с Марк, а живее при мама, певицата се скъсва да излиза . Тя оставя бебето Матиас на баба му и още веднъж е почнала да куфее. В събота Сузанита бе на рождения ден на племенника си Краси - наследник на сестра й. Вечерта пък напълно му отпусна края и забегна в чапга клуб, където купонясва до ранни зори. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР