Шеговитото прозрение се появи заради наедрелите форми на легендарната изпълнителка.

...
Шеговитото прозрение се появи заради наедрелите форми на легендарната изпълнителка.
Коментари Харесай

Сашка Визия Плаши С Визия, Певицата Изпълни Дрехите Си

Шеговитото просветление се появи поради наедрелите форми на именитата изпълнителка. Тя сподели едри крайници и здрави ръце по време на присъединяване в столична механа. Заради изявата си Сашка за няколко часа заряза съквартирантите си и се отдаде на плевел ваучър.

А празненството в действителност беше впечатляващо. С прилепнала черна рокля, която обилно обрисуваше коремчето й, фолклегендата не спря да танцува. Буря от салфетки и мощни перкусии допълниха колорита на вечерта.

Макар дупето и гърдите на Сашка още веднъж да бяха на показ, посетителите най-вече се вторачваха в шкембето й. Тя си призна, че откогато взе участие в риалити формата, е напълняла цели 8 кг и сега е заковала на кота 68. Тя упрекна началник Петров, че готвел прекомерно вкусно и по тази причина е наедряла толкоз устойчиво.

„Като хапвам вкусни неща, ми става хубаво на душата, а началник Петров готви необикновено. Минавам на диета, ще хапвам по едно яйце и няколко картофа на ден“, изясни положението си Сашка. Съквартирантите изобщо не бяха учудени от това, че Васева е качила. По думите им тя единствено спи и яде от манджите на началник Петров и е разбираемо да е наддала. Първото нещо, което Сашка прави, откакто стане от сън, е да закуси устойчиво.

В кръчмата в Студентски град Сашка беше посрещната като богиня. Интересът към нея е голям и заведението е претъпкано от гости. Всеки желае да се снима с певицата, а други се престрашиха даже да танцуват с нея. Изпълнителката заложи на вселенските си шлагери и празненството се получи на макс. А легендата се раздаваше – обикаляше по сцената, ходеше до масите, позираше за снимки… Вероятно по този начин е решила да изразходи повечко калории, като част от проекта си да отслабне и още веднъж да влезе в остарялата си форма. Със стопяването на шкембето ще би трябвало да постави много повече старания, защото стартира да добива колосални размери. Нищо чудно да пристигна и моментът, в който ще се появят подозрения дали изпълнителката не е бременна най-малко с близнаци.

Сашка се трансформира в следващата участничка в тазгодишното издание на „ВИП брадър“, която напуща къщата поради персонални задължения. Преди това колежката й Мария непрекъснато го правеше, а рапърът Тото също излизаше. Дизайнерката Миглена Каканашева пък има право всеки ден на един час, в който може да приказва по телефона за бизнес делата. Затова и мнозина се възмутиха, че действително хората в къщата не са същински изолирани от света, което е гадна машинация за феновете от страна на брадърчето.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР