Шефовете зад следващия филм за Джеймс Бонд според съобщенията планират

...
Шефовете зад следващия филм за Джеймс Бонд според съобщенията планират
Коментари Харесай

Топ шефовете на Джеймс Бонд гледат млада звезда да се изправи срещу емблематичния шпионин Иън Флеминг

Шефовете зад идващия филм за Джеймс Бонд съгласно известията възнамеряват да раздрусат нещата с кастинга на голяма телевизионна и кино звезда, като както и включването на двама 007.

Съобщава се, че идващият филм ще включва по-млада и по-стара версия на скандалния английски разузнавач, като съгласно известията шефовете на шоуто са се насочили към артиста от Нормални хора Пол Мескал да изиграе ролята. Номинираният за " Оскар " артист реализира огромен триумф с превъплъщението си на Конъл в акомодацията на BBC и се твърди, че е водил договаряния за ролята на по-младата версия на шпионина на MI6.

Следващият филм, който ще бъде 26-ти във франчайза и слуховете за това кой ще поеме основната роля от Даниел Крейг се въртят от години, като доста имена от актьорската промишленост се акцентират.

По-рано Пол е бил питан за възприятията му по отношение на ролята на английския разузнавач и поемането на поста от Крейг. През 2020 година той сподели: „ Бих ли играл Бонд? Да? Не знам. Ако в миналото ми хрумне, ще го обсъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР