Шефът на УЕФА Александър Чеферин призна, че може да има

...
Шефът на УЕФА Александър Чеферин призна, че може да има
Коментари Харесай

Шефът на УЕФА се опасява от нулев сезон

Шефът на УЕФА Александър Чеферин призна, че може да има нулев сезон, в случай че шампионатите и шампионатите на континента не бъдат възобновени всеобщо до края на юни. Словенецът и подопечните му работят над няколко разновидността. Всичко зависи от здравните управляващи по места, които би трябвало да разрешат дали въобще ще има спорт. На този стадий футбол в Европа се играе единствено в Беларус, където даже не мислят за прекъсване, а мачовете са с аудитория.

" Опциите са да стартираме още веднъж в средата на май, през юни или в неговия край, а в случай че не успеем - всичко може би е изгубено. Има я обаче и вероятността да подновим шампионатите при започване на идващия сезон, а самият той да стартира по-късно. Ще забележим какво ще бъде най-хубавото решение за клубовете и за шампионатите.

Трудно ми е да си показва всички мачове да бъдат без фенове, само че към момента не знаем какво ще се случи. Ако няма опция, ще бъде добре да приключим шампионатите по какъвто и да било метод. Твърдо мога да кажа обаче, че даже не мисля за финали на интернационалните шампионати при закрити врата ", разгласи Чеферин пред италианския вестник " Ла Република ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР