Шефът на строителния надзор архитекст Влади Калинов коментира пред медиите

...
Шефът на строителния надзор архитекст Влади Калинов коментира пред медиите
Коментари Харесай

Арх. Влади Калинов за протеста на граждани пред ДНСК: Нямам полезен ход

Шефът на строителния контрол архитекст Влади Калинов разяснява пред медиите днешния митинг на жители пред постройката на ДНСК.

" Проблемите са наследени по един избран метод. За страдание аз в този случай нямам потребен ход, тъй като съдът към този момент се е произнесъл ", сподели арх. Калинов.

Ние се съобразяваме със правосъдните решения. Нямаме съображение да оспорваме правосъдното решение, това обжалване е към този момент е направено от заинтригуваните страни и се чака идващ правосъден развой. Това, което дадох обещание през днешния ден на протестиращите, е да създадат своя персонална инспекция по случаи и да изляза с някакво умозаключение, само че ДНСК няма потребен ход в интерес на засегнатите жители.

По думите на проектант Калинов, покупката " на зелено " от време на време допуска и такива неща.

В капиталовия развой, по принцип по тази причина се изготвя тази проектодокументация, с цел да имаш твърди, ясни цени за това какъв брой пари ще похарчиш. Не знам по какъв начин дефинираме какъв брой ще коства един обект, преди той да има план. Това е извънредно забавно. В договорите видях, че има записана планирана цена, което за мен е много необичайно.

Аз такава планирана цена не мога да си показва по какъв начин се образува, добави шефът на ДНСК.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР