Шефът на скаутския отдел на Лудогорец - Димитър Бошкилов коментира

...
Шефът на скаутския отдел на Лудогорец - Димитър Бошкилов коментира
Коментари Харесай

Шефът на скаутите в Лудогорец: Отдавна не сме печелили купата, Черно море може да победи всеки

Шефът на скаутския отдел на Лудогорец - Димитър Бошкилов разяснява жребия за Купата на България. Разградчани ще се изправят против Черно море.

" Не сме мислили кой до каква степен ще пътува. Достатъчно удобен транспорт имаме, с цел да не мислим тези неща. Черно море е един отличен тим, със страховит дух. Два пъти ги побеждаваме този сезон, само че мъчно. Надявам се да ги отстраним и да вземем Купата. Отдавна не сме я взимали. Черно море може да победи всеки тим.
 Столично дерби на полуфиналите за Купата на България! Обновена
Столично дерби на полуфиналите за Купата на България!

Жребият е явен

Смятам, че мачът ще бъде много забавен за феновете. При нас няма цели - всички шампионати са значими. В никакъв случай не разделяме мачовете. Имаме задоволително необятен състав и нямаме никакви оправдания. Вярно е, че имаме много контузени и постоянно е проблематична пренастройката от Европа към България, само че ще би трябвало да се оправим. Затова Лудогорец е номер 1, тъй като съумяваме да се приспособяваме към всяка обстановка.

Мисля, че Петев бързо влезе в душите на футболистите. Той постоянно е следял какво се случва към Лудогорец. Тодор Неделев има някаква лека контузия, която лекарският щаб ще направи всичко допустимо да излекува в идващите седмици. Вероятно ще пропусне няколко мача, само че няма да е навън до края на сезона ", сподели Бошкилов.
 Тодор Неделев навън от терените за към четири седмици
Тодор Неделев навън от терените за към четири седмици

Техничарят е получил разтежение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР