Шефът на отбора на Red Bull Кристиан Хорнер вярва, че

...
Шефът на отбора на Red Bull Кристиан Хорнер вярва, че
Коментари Харесай

Откриват без публика шампионата във Формуа 1

Шефът на тима на Red Bull Кристиан Хорнер има вяра, че Гран При на Австрия без аудитория е безусловно допустимо да се организира през юли. Според Хорнер инфраструктурата на пистата „ Red Bull Ринг “ край град Шпилберг разрешава всички критерии на ФИА да бъдат приключени бързо за старта на 5 юли. Австрия наложи ограничавания, свързани с разпространяването на ковид, за всички събития до 30 юни.

Пандемията принуди уредниците от Формула 1 да отсрочат или анулират първите девет надпревари за сезона. Гран При на Франция в края на юни най-вероятно също ще бъде отсрочено, а идващото в календара е австрийската конкуренция.

„ Перспективата да успеем да проведем съревнование без фенове е безусловно осъществима. За началото на сезона има избрани схеми, за които се приказва – събития без голям брой хора, евентуално фокусиране върху малкия екран, стеснен действен личен състав, което е метод да стартира шампионата. Австрия е вид, който се разисква, само че, несъмнено, би трябвало да се работи с локалните управляващи и държавното управление. В момента това е единствено в развой на разискване “, съобщи британецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР