Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов препоръча на основния

...
Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов препоръча на основния
Коментари Харесай

Цветанов препоръча на Нинова да си наеме нов шофьор

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов предложи на главния си конкурент в Народното събрание - Корнелия Нинова, да си смени служебния водач, откакто за два месеца претърпя два пътни случая.

Преди дни самата Нинова изрече съмнения си, че случаите може и да не са случайност, защото и двата пъти я блъснали таксита от една и съща компания.

В тази връзка Цветанов къде на в действителност, къде на смешка, сподели следното: "Шофьорите (на такситата) са разнообразни, само че водачът, който е управлявал нейната кола, е еднакъв. Просто би трябвало да смени водача ".

Иначе лидерът на депутатите от ГЕРБ счита, че Нинова "изглежда добре и в положително политическо положение " преди идния червен конгрес. Коментарът му бе мотив вътрешната съпротива в левицата и появилата се информация, че на конгреса през уикенда може да изискат оставката на Корнелия Нинова.

Цветан Цветанов дефинира нейната самодейност за откриване на имената на политиците, взимали пари от КТБ, като популизъм. По думите му в ГЕРБ научили за начинанието от медиите. Ако Нинова откровено е желала поддръжка, е трябвало да го направи авансово по телефона, съгласно Цветанов.

Той акцентира, че делото към този момент е в съда и единствено той може да каже кой е взел участие в разграбването.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР