Шефът на авиокомпанията "Райънеър" и пионер на нискобюджетното въздухоплаване в

...
Шефът на авиокомпанията "Райънеър" и пионер на нискобюджетното въздухоплаване в
Коментари Харесай

Шефът на Ryanair предупреди, че цените на самолетните билети ще растат

Шефът на самолетната компания "Райънеър " и пионер на нискобюджетното въздухоплаване в Европа Майкъл О'Лиъри предизвести, че цените на билетите ще порастват през идващите 5 години, тъй като полетите са станали "прекалено евтини ", с цел да се прави облага от тях в една промишленост, в която разноските се усилват спираловидно.

Предупреждението на Майкъл О'Лиъри идва в миг, когато цените на самолетните билети в Европа и Съединените щати порастват неконтролируемо откакто пасажерите се завърнаха след приключването на локдауните поради Covid-19, а някои авиолинии свиха потенциала си поради дефицита на личен състав, предава

Майкъл О'Лиъри посочи, че намира за неуместно всякога, когато каца на лондонското летище "Станстед ", че цената на самолетния билет е по-ниска от тази на влака от летището до централен Лондон.

Босът на "Райънеър " чака комбинацията от високи цени на горивата и таксите за запазване на околната среда да покачат междинната цена на билетите на нискобюджетната компания от 40 евро на 50-60 евро в средносрочен проект.

Майкъл О'Лиъри подлага на критика английското държавно управление и "бедствието Брекзит ", както се изрази, които са поставили завършек на лесното наемане на служащи от Европа, което пък е довело до острия дефицит на личен състав през това лято.

Излизането от общия пазар единствено, с цел да се каже "Ние реализирахме Брекзит " е върхът на идиотщината, означи Майкъл О'Лиъри.

Думите на шефа на "Райънеър " идват на фона на упованията, че през идната седмица още веднъж ще има анулация на полети. В четвъртък и петък летище "Хийтроу " стана сцена на дълги опашки, анулирани или забавени полети и доста изгубен багаж.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР