Шеф на комисията по културата и медиите стана Тошко Йорданов,

...
Шеф на комисията по културата и медиите стана Тошко Йорданов,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов стана шеф на културната комисия, заради него Любен Дилов се отказа от нея

Шеф на комисията по културата и медиите стана Тошко Йорданов, а негови заместници Гергана Данева от Политическа партия, Тома Биков от ГЕРБ, Александър Симов от Българска социалистическа партия, Стоян Михалев от Демократична България.

Любен Дилов от ГЕРБ обаче се отхвърли да става член на комисията поради Йорданов. "Този ръководител е заслужен да оглави "кенсъл културата " и считам, че няма да мога да бъда пълностоен в тази комисия с този ръководител ", стимулира се Дилов. Вместо него в комисията влезе Стефан Шилев.

Съпартиецът на Йорданов и някогашен кореспондент на 7/8 тв Станислав Балабанов пък стана ръководител на комисията по взаимоотношението с гражданското общество. Негови заместници са Юлия Иванова от Политическа партия и Дани Каназирева от ГЕРБ.

Отново за Има Такъв Народ отиде и препоръчаната на ГЕРБ комисия по правата на индивида, вероизповеданията и жалбите на жителите. Начело на нея застана имунологът проф. Андрей Чорбанов. Негови заместници са Васил Стефанов от Политическа партия, Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи и Радомир Чолаков от ГЕРБ, който бе спряган до през днешния ден за началник на комисията.

Той самият съпостави отводите на ГЕРБ и Движение за права и свободи от препоръчаните им комисии с добродетели, които "лиспват на ръководещата коалиция ". "Прави ли ви усещане, че в концепцията за комисията за обществена политика стои справедливостта, а в тази по правата на индивида и вероизповеданията толерантността и уважението. Така, че болшинството взема всичко, а толерантността и уважението не се схваща въобще. Дано разберете какво значи приемливост и почитание ", сподели Радомир Чолаков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР