Шазам! Яростта на боговете - продължение на хитовия филм Шазам!

...
Шазам! Яростта на боговете - продължение на хитовия филм Шазам!
Коментари Харесай

Шазам! Яростта на боговете разбива традиционния модел на супергероите

" Шазам! Яростта на боговете " - продължение на хитовия филм " Шазам! " (2019) от киновселената на " Ди Си Комикс ", излиза на огромен екран в редица страни по света, включително и в България.

Във кино лентата младежът Били Батсън/Шазам и останалите деца от приемното му семейство, надарени със силите на боговете, ще би трябвало да се изправят против страховити врагове - дъщерите на Атлас. 

В облика на на една от тях, Хеспера, феновете ще видят носителката на " Оскар " Хелън Мирън. Тя не е почитател на супергеройските продукции, само че когато гледа истинския " Шазам! ", е очарована от него. И приема на драго сърце ролята в продължението.  

Триото богини допълват Луси Лиу ( " Ангелите на Чарли " ) като Калипсо и Рейчъл Зиглър ( " Уестсайдска история) като Антея.



Ашър Ейнджъл и Закари Леви се завръщат в функциите на Били Батсън и алтер егото му Шазам. Режисьор и на " Шазам! Яростта на боговете " е Дейвид Ф. Сандбърг.

“Шазам ” е удостоверение за сполучливото разтрошаване на рамките на обичайния модел на екранната супергеройщина, властващ на екраните от десетилетия. Тенденцията за превръщането на филмите с комиксови персонажи в занимателни комедии се утвърждава все по-откровено и не е нужно да се дълбае дълго и надълбоко, с цел да се открие удостоверение на това умозаключение.

Милионите фенове, които посещават филмите със супергерои знаят какво ще се случи и това лишава от удоволствието. Те все пак се връщат в киносалоните, в търсене на детайлите, които основават характерността на персонажите и " Шазам " е един от филмите, които им дава тъкмо това.

 
" Ант-мен и Осата: Квантомания " заинтригува зрителите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР